pirmdiena, 2024. gada 5. augusts

Asociācijas seminārs 2024. gada 25. septembrī

 Š.g. 25. septembrī pl. 14.30 tiešsaistē (Zoom) ir plānots asociācijas seminārs, kurā piedalīsies pārstāvji no VISC un Latviešu valodas aģentūras.

Seminārā plānota saruna par CE rezultātiem latviešu valodā, analīze, diskusija par optimālā un augstākā līmeņa eksāmeniem, Latviešu valodas aģentūras sadarbības iespējas un piedāvājums skolotājiem jaunajā mācību gadā, saruna par asociācijas darbības virzieniem jaunajā mācību gadā, "Ideju strūklaka" - labās prakses piemēri. 

 Darba  kārtība var tikt papildināta vai mainīta, jo pašlaik tā tiek veidota.

 Tikšanās laiks arī var tikt precizēts.

 Aicinām aktīvi piedalīties sanāksmē un iesaistīties sarunās.

 

LVLSA valde

ceturtdiena, 2024. gada 1. augusts

Izdevniecība "Skolas Vārds" aicina pievienoties mācību līdzekļu izstrādes grupām

Izdevniecība "Skolas Vārds" aicina pievienoties mācību līdzekļu izstrādes grupām radošus latviešu valodas pedagogus!
Skolēna grāmatu, darba burtnīcu un skolotāja rokasgrāmatu saturs tiek veidots atbilstīgi mācību priekšmeta programmas „Latviešu valoda 1.–9. klasei” paraugam, kas ir izstrādāts Valsts izglītības satura centra Eiropas Sociālā fonda projektā „Kompetenču pieeja mācību saturā” („Skola2030”).
Piedāvājam attālinātu darbu, ko iespējams apvienot ar pamata darbu.
Plašāka informācija, rakstot uz indars.kragis@skolasvards.lv vai zvanot (+371) 2551 4384.
Izdevniecība "Skolas Vārds" specializējas izglītības materiālu izdošanā. Mūsu mērķis ir nodrošināt skolotājiem, skolēniem un izglītības iestādēm kvalitatīvus un aktuālus materiālus, kas veicina mācību procesu un uzlabo izglītības kvalitāti. Mēs piedāvājam plašu mācību līdzekļu un citu resursu klāstu, lai atbalstītu mācības visos izglītības līmeņos.