ceturtdiena, 2016. gada 3. novembris

Ziedoņa muzeja piedāvājums

Esam saņēmušas piedāvājumu, ko piedāvā Imanta Ziedoņa muzejs – iespēju apmeklēt koncertuzveduma „Citādas debesis, tā pati dvēsele" ģenerālmēģinājumu pirmdien, 14. novembrī plkst. 19:00, kur fragmentus no Imanta Ziedoņa iepriekš nepublicētajām dienasgrāmatām lasīs dzejnieka dzīvesbiedre, aktrise Ausma Kantāne un aktieris Vilis Daudziņš. Imantu Ziedoni un viņa dzeju mūzikā atspoguļos ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis ar improvizācijām, kas savīsies ar lasītā tēmām. Uzveduma režisors Pēteris Krilovs.

Koncertuzvedums notiks “Mūzikas namā Daile”

Tā kā biļetes uz pašiem koncertuzvedumiem ir jau izpārdotas, piedāvājums apmeklēt ģenerālmēģinājumu, ziedojot 10 EUR no viena cilvēka (uz vietas Mūzikas namā Daile). Vietas nav numurētas, šoreiz labākās tiek tiem, kuri ierodas laicīgi.

Lūgums apstiprināt savu iespējamo klātbūtni koncertuzveduma ģenerālmēģinājumā šajā interneta saitē http://ejuz.lv/citadasdebesis līdz piektdienai, 4. novembrim.

Papildu informācija par koncertuzvedumu:

Imants Ziedonis ik dienas rakstījis dienasgrāmatu, un liela to daļa jau publicēta izdevumā "No patikšanas uz patikšanu" (Daugava, 2003). Koncertuzvedumā tiks lasītas vēl nepublicētās dienasgrāmatas, kur dzejnieks pierakstījis domas par savā ģimenē, tuvinieku un draugu dzīvēs notiekošo, kā arī Latvijas un pasaules notikumiem un pārmaiņām. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru