ceturtdiena, 2017. gada 16. februāris

Aicinājums piedalīties diskusijā "Latviešu valodas apguve daudzvalodu vidē"

Aicinām asociācijas biedrus un citus skolotājus piedalīties diskusijā “Latviešu valodas apguve daudzvalodu vidē”
Sagaidot Dzimtās valodas dienu, aicinām Jūs piedalīties Latviešu valodas aģentūras rīkotajā pasākumā 2017. gada 21. februārī Raiņa un Aspazijas mājā Baznīcas ielā 30.
14.00 – 16.00 Diskusija par latviešu valodas apguvi Latvijā
Diskusiju vada Latvijas Universitātes profesore Zanda Rubene.
Diskusijā piedalās Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas profesore Zenta Anspoka, Latvijas Universitātes profesore Ina Druviete, Liepājas Universitātes profesore Diāna Laiveniece, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas profesore Sanita Lazdiņa, Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas skolotāja Irēna Prikule, Latviešu valodas un literatūras skolotāju asociācijas vadītāja, Rīgas Āgenskalna Valsts ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras skolotāja Anita Vanaga, Latvijas Universitātes profesore Anna Vulāne.
(Ar zaļu ir iezīmēti jautājumi, uz kuriem gribētos dzirdēt jūsu viedokli. Atcerieties- novembrī nolēmām, ka ar savām idejām iesaistīsimies. Kas cits, ja ne mēs? 
Ja varat tikt šajā laikā,- vismaz tuvāk dzīvojošie un strādājošie - ,lūdzu,atbrauciet  dalīsimies ar idejām, ja nē, atsūtiet savu viedokli- ko notekti nevajag, ko vajag, kas jāmaina kardināli latviešu valodas mācīšanā, kādu atbalstu skolotājam vajag?)

Asociācijas valdes vārdā valdes priekšsēdētāja Anita Vanaga

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru