trešdiena, 2017. gada 12. aprīlis

LALIGABAS pasākums





2017. gada 13. aprīlī plkst.18.00 NicePlace Telpā Rīgā, Barona ielā 21a, notiks Latvijas Literatūras gada balvas (LALIGABA) prozas lasījumi. Lasījumos piedalīsies labāko 2016. gadā publicēto prozas grāmatu autori – Pauls Bankovskis, Jana Egle, Laima Kota, Gundega Repše, tulkotāji – Dens Dimiņš, Māra Poļakova, Zigurds Skābardis, kā arī debitanti – Svens Kuzmins, Ilze Raščevska un Dace Vīgante. Pasākumu vadīs rakstnieks Arno Jundze, muzicēs DJ Uldis Rudaks. Ieeja pasākumā bez maksas.

Latvijas Literatūras gada balva ir nozīmīgākais gada notikums literatūras nozarē Latvijā, kas nodrošina literāro darbu profesionālu izvērtējumu un atzinību izcilākajiem darbiem, kas gada laikā nākuši klajā Latvijas rakstniecībā. Par balvas norisi kopīgi rūpējas Starptautiskā Rakstnieku un tulkotāju māja un Latvijas Rakstnieku savienība.

Balvas ieguvējs katrā nominācijā tiks paziņots un apbalvots noslēguma ceremonijā 2017. gada 21.aprīlī plkst.18.00 mūzikas namā „Daile”. Uzvarētāji saņems naudas balvu un simbolisko LALIGABAS lampu, ko veidojusi dizaina studija „MĀJO”, izceļot ideju par grāmatu kā gaismas simbolu. Balvas pasniegšanas pasākumā tiks pasniegta arī virkne LALIGABAS atbalstītāju balvu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru