ceturtdiena, 2022. gada 13. oktobris

"Ziedoņa klases" pasākums "Skolotājs ir Personība" 2022. gada 25. oktobrī

 Labdien, cienījamie izglītības nozares darbinieki!

Arī šogad “Ziedoņa klase” aicina uz iedvesmas un pašizaugsmes konferenci izglītības nozares darbiniekiem “Skolotājs ir Personība”.

Konference notiks 25. oktobrī Kokaru zālē, Mežaparka Lielajā estrādē no plkst. 10.00 līdz 18.00.Konferencē uzstāsies dažādi iedvesmojoši lektori, kas runās par personības izaugsmei būtiskām tēmām – ķermeņa atbrīvošanu un elpošanu, kritisko domāšanu un argumentāciju, enerģijas menedžmentu un kustību mākslu.* Katrs konferences dalībnieks saņems apliecību par programmas apguvi 11 stundu garumā.

Atsauksmes no iepriekšējo gadu dalībniekiem liecina, ka šī konference ir vērtīga un ārkārtīgi nepieciešama, jo īpaši apstākļos, ar kuriem šobrīd saskaras pedagogi:

“Saturs bija veidots ar cieņu pret skolotāju kā pret personību, ar cieņu pret skolotāju kā pret cilvēku, respektējot šī saspringtā brīža ietekmi un cilvēku vajadzību tomēr justies brīvi un mierīgi.”

“Vērtīgi un tajā pašā laikā relaksējoši. Nenāk par ļaunu kādreiz atgādināt, ka mūsu darbs ir svarīgs, to arī pārpārēm saņēmu. Saņēmu arī stimulu un jaunas idejas ikdienas darbam.”

Aicinām pieteikties konferencei mājaslapā www.ziedonaklase.lv vai ieteikt to, kādam, kam tas varētu interesēt!

Ar cieņuZiedoņa klase

e-pasts: ziedonaklase@fondsviegli.lv

 

"Klase jau arī ir tas, ko mums jāiedibina - 

visus kopā un atsevišķi, lai par mums saka:

tie ir labas klases." 

I. Ziedonis

 

Facebook: Ziedonaklase

Instagram: ziedonaklase

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru